SPALATORIE MURAY  930×122

club

O TÂNĂRĂ DE 18 ANI RĂNITĂ ÎN INCENDIUL DIN COLECTIV A MURIT

Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit astăzi la Spitalul „Sfântul Ioan” din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 56.

Citiți și: Scandal într-un club din Argeș. Tânăr de 21 de ani, lovit de agentul de pază

Ultima victimă care şi-a pierdut viaţa este Ioana Victoria Geambaşu, o tânără de 18 ani care era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că luni dimineaţă a decedat o tânără în vârstă de 18 ani, care era internată în stare critică la Spitalul „Sfântul Ioan”, acolo unde a fost adusă pe 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv.

Citiți și: Iris Bianca, fetița caporalului argeșean Ion Florin, a pierdut lupta pentru viață

Ioana Victoria Geambaşu, din Mizil, judeţul Prahova, avea 18 ani, luase bacalaureatul cu media 9.51, era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect.

Tânăra, internată în stare critică, intubată, a murit din cauza arsurilor de căi respiratorii suferite în incendiul din clubul Colectiv. Ioana Victoria Geambaşu s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei sale, care era medic chirurg în spitalul din Mizil.

În vara acestui an Ioana Victoria Tocilescu a absolvit Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” din Mizil şi a promovat bacalaureatul cu media 9.51. Tânăra împlinise 18 ani în august, era olimpică la matematică, iubea ştiinţele exacte şi voia să devină arhitect. (Sursa: http://www.mediafax.ro/ , titlul ne aparține, foto: Facebook)

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

570×90 MAIA