930 x122 grota rece

funeralii_oana_bratianu

Liderul PNL Argeș a lipsit de la înmormântarea Oanei Brătianu

funeralii_Oana_Bratianu_1

Liberali din toată țara, cu excepția liderului PNL Argeș, Iani Popa, și a șefilor partidului, au condus-o astăzi pe Oana Brătianu pe ultimul drum. Funeraliile s-au desfășurat la Capela de la Vila Florica, în jurul orei 12.00. Ceremonia a fost oficiată de 10 preoți, printre cei care i-au adus un ultim omagiu numărându-se senatorul PNL Radu Câmpeanu.

Oana Brătianu a decedat vineri, la reședința sa din București. La 88 de ani, acesta se considera un om împlinit, au spus apropiații.

Căsătorită cu Dan Brătianu, unul din fondatorii PNL în 1990, aceasta s-a remarcat prin forța morală și caracterul onest. Senatorul Radu Câmpuneau și-o amintește ca fiind de o corectitudine mai rar întâlnită astăzi.

De la funeralii a lipsit liderul județean Ion Popa, care însă s-a deplasat în cursul dimineții să-i aprindă o lumânare. Din cortegiul funerar au făcut parte, printre alții, deputatul Andrei Gerea, fostul președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, fostul lider al PNL Pitești, Marius Postelnicescu, actualul lider al organizației, Radu Perianu, dar și membri ai organizației de tineret din Argeș și din țară. Un ultimul omagiu celei care a fost Oana Brătianu i-a adus și vicepreședinta CJ Argeș, Simona Bucura Oprescu, dar și directorul Muzeului Județean, Spiridon Cristocea, respectiv directorul Centrului de Cultură Brătianu, Simona Șerban.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90