Donaris 930 x 122

ganditorul

Şocant! A venit primăvara!

Cam de multişor mă mănâncă, recunosc, pixul să scriu pe tema asta. Iar acum nu am mai răbdat. Pur şi simplu este şocant: a venit primăvara, ceea ce ar putea fi chiar o adevărată bombă de presă şi un lucru excepţional!

Când treci în revistă titlurile din mass-media electronice, mai să faci atacuri de panică după atacuri de panică, nu alta! Rar mai este un caz în care un „breaking news” (că ştire de ultimă oră nu pot să-i spună!) nu e însoţit de inevitabilele cuvinte ŞOC, BOMBĂ sau ULUITOR.

 

Când accesezi însă respectiva ştire, îţi dai seama că totul e un fâs teribil. O ştire poate chiar banală, dar care are anumite consecinţe pe care media le amplifică până la dimensiuni apocaliptice.

Un exemplu: „DECLARAŢIE-BOMBĂ a preşedintelui Traian Băsescu despre Guvernul Ponta, în urmă cu puţin timp!”. Dai click şi vezi ce a spus şeful statului: „Ar fi un dezastru să nu treacă Guvernul Ponta”. Aha, respiri uşurat, nu a fost cutremur, nu au venit inundaţiile, nu şi-a dat demisia Băsescu. Şi-a dat doar cu părerea.

Din aceeaşi categorie (uneori chiar mai „low”!) sunt sute de alte ştiri, inclusiv (sau mai ales) în presa sportivă unde orice şut mai acătării e „FENOMENAL” iar orice pârţ al lui Becali este „ŞOCANT”. Nu-i aşa că bomba bombelor e că a venit primăvara? Iar ştirea are şi o parte de ŞOC: vine şi vara!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90