EcoMoto 930×122

maidanez

Șocant! Revoltător! Pe când un astfel de caz și în Pitești?

Un copil de 4 ani a murit astăzi după ce a fost atacat și mușcat de câini vagabonzi în zona Parcului Tei, din București, pe un teren privat al unei societăți comerciale.

„Copilul a fost găsit cu multiple muşcături, fără şanse de supravieţuire, într-o zonă cu mulţi copaci, abruptă şi greu accesibilă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucureşti, Daniel Vasile.

Copilul și fratele său, de șase ani, s-au pierdut, la un moment dat, de bunica lor. Fratele victimei a revenit la bunică și i-a povestit că au fost atacați de maidanezi. Acesta a reușit să scape doar mușcat de un picior. Bunica a reclamat la numărul de urgență 112 că nu mai dă de urma celuilalt nepot. Din nefericire, sesizate, autoritățile l-au găsit pe copil sfârtecat de câinii vagabonzi, fără suflare.

Cazul este incredibil. Șocant. Ce fac politicienii? Ce fac parlamentarii? Dar primarii? De ce nu vor să rezolve problema maidanezilor de pe străzile orașelor noastre? Firesc, ne punem întrebarea: pe când, Doamne ferește!, un astfel de caz și în Pitești, oraș care „mustește” de câini vagabonzi?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3