930 x122 grota rece

podul_viilor

Ocoliţi zona Podul Viilor!

Poliţia Locală Piteşti are zi de zi câte 6-7 agenţi care dirijează traficul în zona Podul Viilor, aglomerat în ultimele zile din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de peste râul Argeş. Chiar şi aşa, însă, cu greu se poate face faţă numărului mare de şoferi.

În acest sens, conducerea Poliţiei Locale face un apel către şoferi să încerce pe cât posibil să ajungă şi pe rute alternative la destinaţiile dorite.

„Au început lucrările de amenajare a podului peste râul Argeş, la ieşirea din oraşul Piteşti spre Ştefăneşti. Lucrarea va dura aproximativ trei luni, timp în care poliţiştii locali vor fi prezenţi pentru fluidizarea traficului în zonă. Pentru a evita ambuteiajele şi blocajele rutiere, facem un apel pe această cale la cetăţeni să evite pe cât posibil deplasarea cu autoturismul în următoarele zone: Calea Bucureşti – Podul Viilor – Ştefăneşti, Gheorghe Şincai – Podul Viilor – Ştefăneşti, Depozitelor – Podul Viilor – Ştefăneşti”, se arată într-un mesaj al Poliţiei Locale Piteşti.

Rutele alternative sunt pe la barajele Prundu şi Budeasa, precum şi pe la Fabrica de Matriţe (spre Mărăcineni – Ştefăneşti).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90