930×122 CAPRA 5

turistic

Oferte turistice de toamnă la preţuri atrăgătoare

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au lansat campania de oferte speciale dedicate sezonului de toamnă. Preţurile încep de la 330 de lei pentru un sejur de şase nopţi de cazare cu mic dejun.

Programele destinate refacerii şi întreţinerii sănătăţii în perioada de extrasezon – “O săptămână de refacere în staţiunile balneare”, “Decada balneară”, “Hai la băi!” şi “Wellness balnear” – oferă celor interesaţi beneficiul efectelor terapeutice ale factorilor naturali de cură şi posibilitatea de a petrece o vacanţă într-o perioadă mai puţin aglomerată şi la tarife atractive.

Aceste programe includ pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2, 3 şi 4 stele. Doritorii pot alege pachete în staţiunile Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Buziaş, Călimăneşti–Căciulata şi Covasna.

Preţurile la pachetele turistice oferite în cadrul programului “O săptămână de refacere” încep de la 330 de lei/persoană pentru un hotel de trei stele şi includ şase nopţi de cazare, cu mic dejun, două proceduri/zi şi o consultaţie medicală la sosire, pe baza recomandării medicale.

În ceea ce privește programul “Decada balneară”, pachetul cuprinde 10 zile în staţiune, nouă nopţi de cazare la un hotel de două stele, cu pensiune completă pe durata sejurului, tratament de minim şapte zile, câte două proceduri/zi și o consultaţie medicală la începutul sejurului, la un tarif maximal recomandat de 710 lei/persoană.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90