EcoMoto 930×122

stela popescu

    OFICIAL: CAUZA MORȚII STELEI POPESCU

    Oficial: Cauza morții Stelei Popescu. Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici” din Bucureşti a anunțat cauza decesului actriței Stela Popescu.

    Citiți și: “POPEASCA”, LA CINEMA „BUCUREȘTI”. FILM CU ȘI DESPRE STELA POPESCU

    „INML „Mina Minovici” Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri, şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă, fiind ca urmare a unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017.”, informează Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”.

    Marea actriță Stela Popescu avea 81 de ani. A fost găsită ieri fără suflare la domiciliul său din Capitală de către fiica ei adoptivă.

    Citiți și: STELA POPESCU, NICO ȘI PAULA SELING CONCERTEAZĂ ÎN PITEȘTI

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90