930 x122 grota rece

ionuț cătălin sindile

OFICIAL: JANDARMERIA ARE UN NOU ȘEF. E DIN TELEORMAN

Oficial: Jandarmeria are un nou șef. E din Teleorman. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a confirmat astăzi oficial numirea unui nou șef interimar în fruntea Jandarmeriei Române.

Citiți și: MAI face angajări!

“Începând cu data de 15 august 2018, prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuț Cătălin Sindile, a fost împuternicit în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Această decizie a fost luată având în vedere importanța sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial.

Citiți și: Schimbări radicale pentru înmatricularea mașinilor! Totul se va face ONLINE!

Colonelul Ionuț Cătălin Sindile are 40 de ani și este născut în județul Teleorman.

A absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 și are o experiență de 18 ani în Jandarmeria Română.

Ionuț-Cătălin Sindile are o relevantă activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaționale sub egida Uniunii Europene.”, comunică Ministerul Afacerilor Interne.

Mandatul, tot interimar, al celui pe care l-a înlocuit Sindile, respectiv Sebastian Cucoș, a expirat astăzi.

Deoarece nu mai avea posibilitatea legală să îi prelungească interimatul, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a cerut președintelui României avizul pentru numirea „plină” a lui Cucoș la șefia instituției, dar Klaus Iohannis a refuzat. Mai exact, Administrația Prezidențială a anunțat că o decizie referitoare la eventuala numire definitivă a lui Sebastian Cucoș la conducerea Jandarmeriei va fi luată de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) doar după încheierea anchetei asupra violențelor de la protestul de vineri, 10 august 2018, din Piața Victoriei din București. Prin urmare, Carmen Dan a fost nevoită să numească un nou interimar. (Sursă foto: Agerpres)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90