NOR CURIER 930X122

dezinsecție

OMUL ANTI PĂIANJEN, ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI!

În zona centrală a Piteștiului a avut loc astăzi o acțiune de dezinsecție la sol. Operațiunea s-a desfășurat și în Grădina Publică (fostul parc 1907). Acțiunea a vizat în special eliminarea păianjenilor.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Soluția folosită este eficientă și pentru protejarea vegetației. Nissorun-ul, soluţia utilizată, acţionează asupra ouălelor păianjenilor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi. La numai câteva zile după tratament, însă, adulţii vor dispărea și ei. Efectele produsului sunt valabile pentru o perioadă de 50 de zile.

Angajat al unei firme de profil, omul „anti păianjen” care a acționat azi, îmbrăcat într-un combinezon alb, cu mască pentru nas și gură, cu șapcă pe cap și în spate cu instalația de serviciu din care, printr-un furtun, era eliberată substanța letală pentru insecte, și-a făcut treaba ca la carte. Este pentru a doua oară în 2014 când în Pitești se face acest gen de operațiune.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90