EcoMoto 930×122

    termoficare_debransare

    EXCLUSIV! Operator german, interesat de Termoficarea din Piteşti

    O firmă germană care se ocupă cu producerea şi furnizarea de agent termic este interesată să preia sistemul de termoficare din municipiul Piteşti. Reprezentanţii acesteia au mers şi la Primărie pentru a intra în contact cu autorităţile.

    Firma respectivă operează deja în Giurgiu. În Piteşti ar dori să realizeze o investiţie pe un teren privat, într-o centrală care să asigure agent termic în sistem de cogenerare.

    Edilii Piteştiului vor să se deplaseze la Giurgiu pentru a vedea la faţa locului cum operează firma în cauză care, însă, nu este singura ce dă târcoale Termoficării piteştene.

    Interesate sunt şi firmele CEZ şi Dalkia (aceasta din urmă manifestându-şi interesul şi în urmă cu 10 ani, interes care, însă, nu s-a mai materializat).

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90