NOR CURIER 930X122

    tiruri-coloana

    Operatorii români de transport, bătuţi la corectitudine de cei străini!

    Autoritatea Rutieră Română Argeş, instituţie condusă de uneperistul Georgiu Gingăraş, a întocmit raportul de activitate pentru primele 10 luni ale anului în curs, raport pe care l-a înaintat Prefecturii, conform legii. Din acest raport reiese o activitate laborioasă, dar reiese şi…diferenţa de mentalitate dintre operatorii români de tranport şi cei străini.

    Practic, cei străini sunt mult mai corecţi decât cei români! Iar amenzile sunt un barometru important in acest sens.

    Conform raportului, în primele 10 luni ale anului 2011 au fost planificate şi efectuate peste 450 de activităţi de control în trafic, 79 dintre verificări având loc cu echipaje mixte (au fost implicate şi alte instituţii).

    Cu această ocazie au fost acordate peste 200 de amenzi la un volum de 800 de procese verbale de contravenţie. Ce este interesant este faptul că operatorii străini au plătit amenzile în procent de 100%, fără să comentez, în termen de 48 de ore de la primirea sancţiunii.

    În schimb, 10% dintre operatorii români amendaţi de ARR Argeş nu au plătit amenzile în termenul menţionat. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de peste 800.000 de lei.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3