EcoMoto 930×122

    zapada-politia

    Obtuzitatea autoritatilor i-a inzapezit pe elevi si profesori!

    Incepand de luni, 13 februarie, cursurile la scolile din Arges au fost suspendate. Motivul este acela ca judetul a intrat sub incidenta unui cod portocaliu. Nimeni nu s-a gandit insa sa declare scolile inchide de dimineata, ci de la ora 12, cand a intrat in vigoare codul portocaliu de ninsori, asa ca multi dascali s-au trezit inzapeziti pe drumurile din judet!

     

    Pentru ca autoritatile judetene din domniul administrativ si din cel scolar dau dovada de o optuzitate demna de alte epoci, foarte multi dascali care au plecat din localitatile de domiciliu in localitati din alte zone unde aveau ore nu au mai putut sa mearga mai departe. Foarte multe drumuri din Arges au fost inchise, sau au avut restrictii de circulatie, dar nici politistii nu au dat dovada de mai multa initiativa pentru a bloca mai devreme traficul, astfel incat sa nu ramana oamenii in zapada.

    Este incredibil sa declari ca scolile vor fi inchise de la ora 12,00, cand intra in vigoare codul portocaliu, de parca zapada tine cont de intervale orare. In plus, fiecare zona are particularitatea sa, asa ca autoritatile ar fi trebuit sa ia masuri din timp.

    Ori, in conditiile in care chiar si la Pitesti, unde s-a actionat permanent pe strazi, s-a circulat cu mare dificultate, este de-a dreptul criminal sa permiti atat elevilor, cat si profesorilor sa plece la drum spre scoli, stiind ca peste numai cateva ore vei inchide unitatile deoarece se instituie cod portocaliu!

    Drumurile vor fi redeschise în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice.
    Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3