Donaris 930 x 122

laurențiu zidaru

ORĂŞELUL COPIILOR S-A DESCHIS ÎNTR-O ATMOSFERĂ SUMBRĂ

În prezenţa viceprimarului Laurenţiu Zidaru, astăzi a avut loc în Pitești deschiderea oficială a Orăşelului Copiilor. Orășelul este amenajat lângă stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Am decis să amenajăm Orăşelul lângă stadion deoarece aici este mult spaţiu. Anul trecut a fost un succes! În plus, în Centru nu putem să amenajăm parcuri de distracţie din cauza aglomeraţiei şi pentru că s-ar strica pavelele. De asemenea, în parcul Ştrand nu se pot face activităţi comerciale timp de cinci ani, deoarece a fost reabilitat cu fonduri europene. Sperăm să vină cât mai multă lume aici şi să se bucure de o vreme bună şi, poate, şi de zăpadă.”, ne-a declarat Zidaru.

A fost o deschidere fără fast, ba chiar cenușie, și cu lume puțină. Practic, „publicul” a fost format din comercianți, polițiști locali și jandarmi… Fără copii și fără animația din alți ani! În ciuda celor spuse cu câteva zile înainte de viceprimarul Cornel Ionică, Moș Crăciun a lipsit din peisaj. Nici moment artistic nu a fost! Mai mult, încă se ma lucra la instalarea unor echipamente! Un fiasco!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cât despre prețuri, ca să vă dăm un exemplu, 4 fise la maşinuţele pe fir electric vă costă 10 lei, pentru o lovitură la sacul de box plătiți 1 leu, iar pentru balansul cu „gondola-ciocan” achitați 5 lei. Tot 5 lei vă costă și o tură cu bancheta rotativă și o oră de distracție la carusel.

În Orășelul Copiilor sunt și standuri cu produse alimentare şi băuturi răcoritoare.

Pentru siguranţa copiilor, pe strada Nicolae Dobrin au fost montate separatoare de sensuri, iar de-a lungul Orăşelului – garduri, care să nu le permită micuţilor să ajungă pe partea carosabilă.

Orăşelul va fi deschis până în jurul datei de 7 ianuarie 2015.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3