Donaris 930 x 122

locuri de joaca

ORIBIL! GUNOAIE ȘI BĂLĂRII LA LOCURILE DE JOACĂ DIN „TUDOR VLADIMIRESCU”! VEZI GALERIE FOTO!

Foarte bună inițiativa administrației Pendiuc de a amenaja locuri de joacă pentru copii în cartierele Piteștiului. Foarte rău, însă, că locurile de joacă, cel puțin unele dintre ele, au fost lăsate ulterior în plata Domnului, abandonate complet de municipalitate.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În fotografiile noastre puteți vedea felul în care arată acum două astfel de locuri de joacă, ambele situate în cartierul „Tudor Vladimirescu”, pe strada „Petru Rareș”. Unul, în spatele blocului 27, iar celălalt, lângă blocul 29. Mizeria te întâmpină încă din imediata vecinătate a locurilor de joacă, lângă gardurile care le împrejmuiesc (între paranteze fie spus, total inestetice): resturi de pepeni, hârtii, PET-uri, ba chiar și o parte dintr-o… canapea și un… ursuleț din pluș, aruncate la întâmplare. Tot în vecinătatea unuia dintre locurile de joacă, un maldăr de gunoi zace pe asfalt, lângă tomberoane.

În incinta locurilor de joacă „peisajul” este dezolant. Înainte de toate îți atrage atenția și te scoate din sărite imaginea bălăriilor și a ierbii lăsate să crească în voie. Aspectul general este unul jigărit, deloc optimist mai ales pentru copii. Pe deasupra, coșurile pentru gunoi sunt dezmembrate, vandalizate, probabil, de huligani.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3