NOR CURIER 930X122

craiovei

ORIBIL! PIAȚĂ AGROALIMENTARĂ DIN PITEȘTI, CA O „COCINĂ”

Piețele agroalimentare ar trebui să strălucească de curățenie.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

Nu este nicidecum cazul pieței volante din cartierul piteștean Craiovei, piață pusă la dispoziția micilor producători de legume și fructe, care pot închiria aici câte o masă pentru a-și vinde produsele. Aseară, după încheierea programului de funcționare, piața arăta ca o „cocină”, mustind de hârtii, cartoane, plase și PET-uri.

În primul rând sau luând-o în ordine cronologică, vina este a comercianților, certați cu bunul simț. În al doilea rând, de vină este Administrația Piețelor, care are obligația să asigure curățenia după închidere, adică după ora 20. În weekend la Administrația Piețelor se doarme profund în bocanci? În al treilea rând, unde e Poliția Locală ca să-i amendeze pe mizerabili?

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Pe un panou mare cât casa este scris regulamentul de funcționare a pieței volante din cartierul Craiovei. Sunt reguli pe care nu le respectă ca la carte nici producătorii-comercianți, nici Administrația Piețelor și nici Poliția Locală Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90