930 x122 grota rece

    OULL.002

    Ou uriaş în piaţa Primăriei

    Conducerea Primăriei Piteşti a finalizat lucrările de amenajare a unui loc special în piaţa din faţa instituţiei, loc în care cetăţenii pot admira un ou de circa 2 metri ornat cu peste 3,5 milioane de mărgeluţe, creaţie a unui deţinut din Penitenciarul Colibaşi. Creaţia îi aparţine unui om care este închis pe viaţă pentru omor.

    Ca în fiecare an, administraţia locală a montat înainte de Paşti şi câteva cuşti în care sunt păsări şi iepuri. Aceste animale au atras imediat atenţia zecilor de copii şi adulţi prezenţi în piaţă la ceremonia de „punere în funcţiune”, în vreme ce două mascote iepuraşi au asigurat buna dispoziţie.

    Primarul Tudor Pendiuc a împărţit dulciuri copiilor din piaţă. Oul şi cuştile cu păsări şi iepuri vor rămâne în faţa Primăriei până după Paşti.

    Greutatea oului cu pricina este de 130 de kilograme, numai mărgelele cântărind 55 de kilograme. Înşirate, aceste mărgele se s-ar întinde pe nu mai puţin de 5 km!

    Mai trebuie adăugat că vineri, 13 aprilie, este ultima zi de lucru pentru bugetari, activitatea urmând să fie reluată la Primărie şi în celelalte instituţii publice marţi, 17 aprilie.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90