New Profesional Consult 930 x 122

    ppdd_pact_basarabia

    Pact pentru reîntregirea României, semnat la PP-DD

    Marti, 4 decembrie 2012, la sediul PP-DD Argeş din Piteşti, care este şi sediu de campanie al candidatului Vasile Mihăilescu pentru Colegiul Piteşti Sud de Camera Deputaţilor, a avut loc semnarea unui protocol de colaborare cu Platforma Civică „Acţiunea 2012” – Pactul pentru Basarabia.

    Documentul a fost semnat de preşedintele PP-DD Argeş, Marian Fulga, şi preşedintele Asociaţiei la nivel naţional, Larius Lulea. PP-DD este prima formaţiune politică semnatară a acestui pact, asumându-şi ca sarcină în Parlament iniţierea unor proceduri de reîntregire a ţării (prin unirea cu Basarabia).

    Marian Fulga a criticat politicienii de până acum care nu au dat curs la momentul potrivit unui asemenea demers, dar a şi înfierat din nou opulenţa unora dintre candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie, chiar a unora dintre contracandidaţii săi din colegiul Piteşti Nord.

    La rândul său, Vasile Mihăilescu (care ieri şi-a sărbătorit şi ziua de naştere) a spus că este trist faptul că românii sunt nevoiţi să aleagă mereu între două rele, de obicei pentru răul cel mai mic, şi că a venit timpul să existe şi alte opţiuni. „Cine a pus pe brânci Arpechimul? Cine a vândut gazele? PSD, USL…

    Cum să salveze cei de la USL ţara asta când în programul lor de guvernare totul este social? Prin măsuri sociale nu ridici economia, ba din contră”, a spus Vasile Mihăilescu.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90