New Profesional Consult 930 x 122

ambasador

PALESTINIENI ÎN PITEȘTI

Astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, s-a întâlnit cu Excelența Sa, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Palestinei la București, Fuad Kokaly, la simpozionul dedicat Zilei Mondiale a Refugiatului. Manifestarea a avut loc în sala Ars Nova a Centrului Cultural Pitești, fiind coordonată de Ahmed Jaber, purtătorul de cuvânt al Clubului Româno-Arab de Cultură și Presă. Primăria Pitești a fost reprezentată de viceprimarul Laurențiu Zidaru.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La eveniment au participat reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului academic şi cultural din Argeş, care şi-au exprimat susţinerea şi prietenia faţă de Palestina. Acestora li s-au alăturat şi o parte dintre studenţii palestinieni care se află în anul pregătitor la Universitatea din Piteşti şi care au prezentat publicului un moment artistic constând în dansuri tradiţionale.

Organizatori au fost Centrul Cultural Pitești și Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90