EcoMoto 930×122

CANICULA_DE_40_DE_GRADE

Până la 40 de grade în următoarele două zile!

Alături de alte județe și de București, Argeșul va intra din nou sub cod galben de caniculă.

Potrivit avertizării de astăzi a Agenției Naționale de Meteorologie, codul va fi valabil în zilele de 8 și 9 august. În acest interval de timp, vremea va fi călduroasă în toată ţara. În Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în jumătatea vestică a Munteniei va fi caniculă. Temperaturile maxime vor depăşi 36-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa peste pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Tot în zilele de 8 și 9 august, alte câteva județe vor fi sub cod portocaliu de caniculă. În perioada respectivă, în judeţele Satu-Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin și Mehedinţi canicula se va intensifica. Maximele termice se vor situa între 37 şi 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3