930×122 CAPRA 5

conducte

PANICĂ ÎN PITEȘTI! CLIPE DE GROAZĂ PENTRU O ȘOFERIȚĂ

INCREDIBIL și REVOLTĂTOR incident în urmă cu puțin timp în Pitești, pe varianta Craiovei-Prundu! În timp ce se îndrepta către cartierul Prundu o șoferiță a trăit clipe de groază.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În zonă o echipă de muncitori lucrează la dezmembrarea conductelor de la vechea magistrală de termoficare. În împrejurări pe care nu le știm încă și pe care NICIO AUTORITATE din Pitești nu le comunică public și explicit, o conductă s-a desprins și a căzut în stradă.

Conducta a căzut pe partea dreaptă a unui autoturism Volkswagen Golf 5, la volanul căruia se afla o femeie. Din fericire, șoferița, Ileana Georgeta R., din Pitești, în vârstă de 45 de ani, a scăpat cu viață. A suferit, însă, un atac de panică. Un echipaj medical de pe o ambulanță SMURD a intervenit la fața locului. Tot din fericire, pe scaunul din dreapta față și în partea din spate nu se afla nimeni.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Am spus nu doar INCREDIBIL, ci și REVOLTĂTOR! În mod normal, într-un oraș sănătos la cap, zona ar fi fost semnalizată din punct de vedere rutier. De asemenea, pe timpul desfășurării lucrărilor cel puțin o bandă de circulație ar fi fost închisă traficului. Nu și în Pitești! Străzile Piteștiului sunt un adevărat PERICOL!

Rămâne de văzut dacă doamna va da în judecată pe cineva pentru cele întâmplate. Noi sperăm că da!!! Autoritățile din Pitești au căpătat o URIAȘĂ NESIMȚIRE, NESIMȚIRE care riscă SĂ UCIDĂ OAMENI NEVINOVAȚI!!! Acest incident este de o gravitate EXCEPȚIONALĂ. Cine va răspunde PENAL? Cine va face PUȘCĂRIE? Ticăloșilor, incompetenților, proștilor cu burtă stricată și viermănoasă în loc de cap, băi capete pătrate, tâmpiților, dacă murea cineva?! Cu ce am greșit noi să fim contemporani cu voi, idioților?

Despre NESIMȚIREA autorităților piteștene și PERICOLUL de pe străzile Piteștiului citiți și în cele ce urmează: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitesti-asfalt-surpat-pe-bulevard/ și http://epitesti.ro/administrativ-3/ni-se-surpa-strazile-primarule-video-si-galerie-foto/.

UPDATE 1: În urma articolului nostru, la această oră, aproape 20:30, prefectul de Argeș, Cristian Soare, se află la fața locului. În schimb, cel puțin deocamdată, TĂCERE din partea primarului Tudor Pendiuc și a viceprimarului Cornel Constantin Ionică. Vom reveni cu amănunte asupra subiectului.

UPDATE 2: Prefectul ne-a declarat că pentru mâine, după ora 12, a convocat o ședință la care ar urma să participe patronul firmei care face lucrările, șeful Serviciului Rutier Pitești și un reprezentant al Primăriei. Firma se numește SC RMI GAS OIL SRL și este din comuna Filipeștii de Târg (județul Prahova). (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90