EcoMoto 930×122

panică

PANICĂ ÎN PRUNDU

Panică în Prundu. În această seară, un bărbat în vârstă de 26 de ani din Slobozia a fost găsit căzut în fața blocului B19, de pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu. Tânărul, angajat la o firmă de curierat, locuiește împreună cu un prieten, în chirie, la etajul patru al blocului respectiv.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit primelor informații, neoficiale însă, tânărul s-ar fi aruncat de la etaj de frica șefului, căruia nu i-ar fi restituit o sumă de bani. Patronul ar fi venit la apartamentul acestuia pentru a-și recupera banii. Polițiștii vor stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, tânărul a suferit un traumatism la coloana vertebrală. Echipajele SMURD venite la fața locului i-au acordat primul ajutor, iar ulterior o ambulanță l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, acum, în Prundu!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3