930 x122 grota rece

PANOUL_CU_PREFECTI

Panoul cu prefecți, rămas în urmă. Unde sunt Berevoianu și Soare?

În holul Prefecturii, pe un perete, se află de ani de zile un panou din marmură pe care sunt inscripționate cu litere din bronz numele prefecților care au condus Argeșul după Revoluția din 1989.

Nu ale tuturor prefecților de până acum! De o bună bucată de vreme, panoul nu a mai fost actualizat.

În dreptul numelui lui Gheorghe Davidescu apare doar anul instalării pe scaunul de prefect, nu și anul în care acesta a fost schimbat din funcție. Numele persoanei care l-a înlocuit pe Davidescu la conducerea instituției nici măcar nu a fost trecut. Este vorba de Ciprian Berevoianu, cel mai tânăr, dar și cel mai efemer prefect pe care l-a avut județul din 1990 încoace. Berevoianu a preluat șefia Prefecturii la doar 33 de ani, dar a rămas în funcție numai trei săptămâni. Nici numele actualului prefect, Cristian Soare, deja în funcție de un an și patru luni, nu apare pe panou.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90