930×122 CAPRA 5

    sebastian_papaiani

    Papaiani vine la Piteşti

    Sebastian Papaiani, cunoscutul actor cu origini piteştene, revine în urbea natală. Artistul este aşteptat să participe pe 1 martie la un eveniment care îi este dedicat şi care va schimba numele unui cinematograf important din municipiu.

    În şedinţa Consiliului Local al municipiului Piteşti din data de 21 februarie 2013, pe ordinea de zi figurează şi un proiect care vizează atribuirea numelui de Sebastian Papaiani pentru cinematograful Modern din centrul oraşului.

    Iniţiativa îi aparţine primarului Tudor Pendiuc. Mai mult, a fost fixată deja şi data la care va avea loc festivitatea de inaugurare a sălii sub noul nume. Şi anume, chiar pe 1 martie, de Mărţişor.

    Primarul Tudor Pendiuc a spus că, astfel, se doreşte recunoaşterea meritelor pe care le are artistul în dezvoltarea şi promovarea cinematografiei româneşti. Cinema „Sebastian Papaiani” va avea pe siglă şi RADEF, şi Primăria Piteşti.

    La festivitate sunt aşteptaţi să participe şi alţi artişti din Argeş şi din ţară, dar identitatea lor nu a fost încă dezvăluită.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90