930 x122 grota rece

jandarmeria

PARADĂ ÎN PREMIERĂ ÎN PITEȘTI

Paradă în premieră în Pitești. Mâine, 27 martie 2019, de la ora 11, la sediul Jandarmeriei Argeș (Pitești, strada Smeurei, nr. 21) va fi Ziua Porților Deschise. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Jandarmii și câinii de serviciu ai instituției vor prezenta exerciţii demonstrative. De asemenea, vor fi prezentate echipamentele și autospecialele de serviciu ale jandarmilor și va putea fi vizitată Sala Tradiţiilor „colonel Miron Tănase”.

Cu același prilej, pe 3 aprilie 2019, de la ora 11, în Piața „Vasile Milea” din Pitești veţi putea asista la un ceremonial militar specific și veţi putea vedea materialele şi tehnica folosite de jandarmi şi autovehiculele aflate în dotarea Jandarmeriei argeșene.

Citiți și: Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

Vor fi prezentate și materialele folosite de jandarmii de la posturile montane Arefu şi Rucăr. În premieră în Pitești, veți putea urmări și o defilare a cailor de serviciu folosiţi de Jandarmerie în misiuni de ordine publică în Capitala ţării.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90