930×122 CAPRA 5

Parcul Lunca Argeșului, alternativa perfectă la Ștrand

Vremea frumoasă din weekend-ul care tocmai a trecut i-a scos din case pe piteșteni.

Dacă Parcul Ștrand este închis pentru lucrări de modernizare, cei mai mulți au ales să se relaxeze în Parcul Lunca Argeșului, de lângă Publitrans. Fie că au venit să se plimbe cu bicicletele, fie să alerge sau să pescuiască, toți s-au bucurat de ultimele zile însorite din acest an. „În fiecare weekend vin cu prietenii să jucam fotbal”, ne-a spus un tânăr, Alex. „Stau aproape și ajung aici în fiecare zi ca să alerg. Îmi place să mă mențin în formă!”, ne-a precizat Mihaela. Cei mici au ales să joace tenis, fotbal sau baschet pe terenurile special amenajate. Tinerii s-au distrat plimbându-se cu rolele sau cu karturile închiriate, prețul acestora pornind de la 25 de lei pe oră. Cei mai în vârstă s-au mulțumit cu o plimbare liniștită sau cu un joc de șah. Singurii care au plecat dezamăgiți au fost pescarii amatori, care s-au plâns că nu au prins mai nimic.

Piteștenii mai pot profita de vremea bună doar câteva zile. Meteorologii anunță că de la mijlocul săptămânii maximele termice nu vor mai depăși 17 grade, iar de miercuri și-ar putea face apariția și ploile.

Parcul Lunca Argeșului, inaugurat în luna mai, este cel mai mare parc natural din România amenajat cu fonduri europene.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90