New Profesional Consult 930 x 122

    inaugurare.parc.Lunca.Argesului_epi.006

    Parcul Lunca Argeşului a fost inaugurat

    Astăzi a avut loc în zona „Zăvoi” din Piteşti inaugurarea parcului Lunca Argeşului, cel mai mare parc natural amenajat cu fonduri europene din România, conform spuselor primarului Tudor Pendiuc. Lucrările de amenajare au durat aproape un an şi jumătate şi au costat peste 9 milioane de euro.

    Sute de persoane au fost prezente la inaugurarea parcului, inclusiv parlamentarii Andrei Gerea, Ionuţ Elie Zisu (ambii de la PNL) şi Cătălin Rădulescu (PSD).

    Tudor Pendiuc a precizat că va urma şi o a doua etapă de amenajare a zonei, spre Curtea de Argeş, în continuarea parcului actual, care se întinde pe 24 de hectare. În parc sunt 4 km de piste pentru biciclete, 15 km de alei, circa 360 de bănci, două fântâni arteziene, teatru în aer liber, discotecă în aer liber, terenuri de sport, care vor putea fi folosite gratuit, și iluminat public. Parcul – dotat şi cu parcare – are intrări în zonele Publitrans, ACH şi podul de peste Argeş.

    Primarul a mai anunţat că parcul va fi legat printr-o alee pietonală şi o pistă de biciclete cu parcul Ştrand şi cu baza de agrement din Tudor Vladimirescu, lucrările în acest sens urmând să înceapă peste câteva luni.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90