Donaris 930 x 122

accident

politia

PĂRINȚI IRESPONSABILI! COPIL DE 2 ANI, LOVIT DE MAȘINĂ!

După cum am avertizat în repetate rânduri, numărul accidentelor rutiere cărora le cad victime minori a crescut alarmant în ultima vreme. Nu de puține ori de vină sunt părinții, care, dovedind o iresponsabilitate crasă, își lasă copiii nesupravegheați.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Este și cazul unui copil în vârstă de doar doi ani din comuna argeșeană Priboieni. Micuțul a fost lovit de un autoturism condus regulamentar. La volanul mașinii se afla un șofer din aceeași localitate, Priboieni, în vârstă de 69 de ani, care se îndrepta către casă venind dinspre orașul Topoloveni. Copilul i-a sărit în fața autoturismului și nu l-a mai putut evita.

Din fericire, conducătorul auto nu circula cu viteză mare, iar micuțul a suferit răni ușoare. Din punct de vedere psihologic, însă, nu este greu de anticipat că accidentul va lăsa urma pentru mai târziu.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3