Donaris 930 x 122

accident

PĂRINȚI, SUPRAVEGHEAȚI-VĂ COPIII! ACCIDENT CU MINOR ÎN RĂZBOIENI!

Numărul accidentelor rutiere cu victime din rândul minorilor este alarmant de mare. În nu puține cazuri de vină sunt și părinții, care își lasă copiii nesupravegheați.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În Pitești cel mai recent accident în care a fost implicat un minor s-a produs aseară, în jurul orei 20:30, pe strada „Independenței” din cartierul Războieni. În dreptul unui bloc din cartier un puști în vârstă de 9 ani a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure, potrivit Poliției Rutiere Pitești. Copilul a fost lovit de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr piteștean de 31 de ani, care conducea dinspre strada „Decebal” către piața Războieni. Conform aceleiași surse, șoferul l-a transportat cu mașina sa pe minor la Spitalul de Pediatrie. De altfel, Poliția Rutieră a primit informația de la personalul medical.

Poliția Rutieră precizează că, din fericire, minorul a fost accidentat ușor și că șoferul nu era băut.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90