New Profesional Consult 930 x 122

    pendiuc_ganditor02

    Parlamentarii, în viziunea lui Pendiuc

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, este de părere că parlamentarii, în ansamblul lor, ar fi putut face mai mult în acest mandat pentru modificarea sau promovarea unor legi importante pentru administraţia locală. În ceea ce-i priveşte pe parlamentarii argeşeni din colegiile „desenate” în Piteşti (unul de Senat şi 3 de Camera Deputaţilor), primarul nu are prea multe de spus. Cel puţin în acest moment.

    Dar edilul a afirmat că va face comentariile cuvenite „la momentul potrivit”. Totuşi, Pendiuc a apreciat că nu este suficient să luăm în calcul doar luările de cuvânt din plen al aleşilor naţionali, ci şi să le vedem activitatea din comisiile de specialitate în care activează.

    Pendiuc a spus că deputatul de Piteşti al PSD Bogdan Niculescu Duvăz a ajutat administraţia locală prin deblocarea unor proceduri legate de proiectul de construire a pasajului de la Podul Viilor, dar cele mai multe cuvinte de bine le-au primit pesediştii Constantin Tămagă şi Ion Burnei care nu sunt aleşi de piteşteni.

    Dintre cei patru aleşi ai Piteştiului, doar doi mai sunt, practic, în activitate legată de Argeş: este vorba de Bogdan Niculescu Duvăz şi liberalul Andrei Gerea.

    Pedelistul Mircea Cinteză, senator, şi-a încheiat prematur mandatul, optând pentru cariera medicală şi afaceri, iar deputatul Cristian Boureanu a anunţat că va candida în alt judeţ.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3