NOR CURIER 930X122

profesional new consult

PARTICIPĂ ȘI TU! CURS DE RESPONSABIL DE MEDIU

Participă și tu! Curs de responsabil de mediu. Cursul de Responsabil de mediu, curs acreditat și recunoscut de ministerele Educaţiei şi Muncii, va demara în perioada următoare în Piteşti, firma organizatoare anunţând ultimele locuri disponibile pentru această sesiune.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Formatori cu experienţă, săli moderne și dotate cu cele mai noi metode de prezentare a cursului, diplome acreditate, program flexibil – iată doar câteva dintre argumentele pentru a participa la un curs necesar şi util, foarte solicitat pe piaţa muncii.

Cursul de Responsabil de mediu li se adresează tuturor societăţilor comerciale cu activităţi posibil cu impact asupra mediului, dar şi instituţiilor publice care au obligativitatea să deţină personal salarizat în problemele de mediu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Programul de formare profesională este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 și Legea 211/2011, având, însă, în vedere întreaga legislaţie în domeniu, actualizată.

Tematica abordată la curs cuprinde, printre altele: Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportărilor de mediu – acte, avize de mediu, declarații la fondul de mediu; Gestiune deșeuri și substanțe periculoase; Realizarea de documentații specifice activității de mediu; Coordonarea activității de mediu, atât în cadrul departamentului specializat, cât și la nivel interdepartamental; Evitarea sancțiunilor contravenționale din partea instituțiilor abilitate.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de Responsabil de mediu, recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

-telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0758.490.490

-e-mail – office@profesionalnewconsult.ro sau cursuri@profesionalnewconsult.ro

-adresă – Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D 6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Cursul este disponibil şi în Braşov, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgovişte, Buzău, Focşani și Craiova.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane

Curs Contabilitate

Curs Inspector Sănătate și Securitate în Muncă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90