EcoMoto 930×122

    biserica_palanga

    Festival de film religios în Curtea de Argeș

    În zilele de 6 şi 7 iunie, în Argeş vor avea loc două importante manifestări cu caracter religios. Prima este expoziţia-concurs de icoane „Rugămu-ne Ţie!”, iar cea de-a doua – concursul de film „Lumină din Lumină”.

    Pe 6 iunie, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeş este programată, de la ora 16, vizionarea materialelor înscrise în festivalul-concurs al filmului cu tematică religioasă „Lumină din Lumină”, ediţia a XX-a. În festival sunt înscrise producţii ale unor studiouri de film din Alba, Argeş, Botoşani, Călăraşi, Cluj, Dolj, Galaţi, Iaşi, Timiş, Vâlcea şi Bucureşti.

    Pe 7 iunie, de la ora 11, se va desfășura atât premierea câştigătorilor concursului „Lumină din Lumină”, cât şi a celor de la „Rugămu-ne Ţie!”.

    La concursul de icoane sunt înscrise creaţii ale unor artişti din Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Harghita, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Olt, Prahova, Teleorman, Vâlcea şi Bucureşti.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90