930 x122 grota rece

cj_epitest

Partidele şi-au trimis reprezentanţii în ATOP Arges

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) este una dintre cele mai importante structuri aflată în strânsă legătură cu Consiliul Judeţean. Nu degeaba Consiliul are 6 reprezentanţi în aceasta (dintre aleşi), la care se adaugă trei persoane numite de preşedintele Consiliului. Doar Alianţa pentru Argeş şi Muscel (formată din PDL şi PNŢCD) mai are de făcut o nominalizare.

Conform datelor furnizate de Consiliul Judeţean, USL a propus 4 persoane: 2 de la PSD – Gheorghe Sârbu şi Dan Manu -, 1 de la PC – Ion Cornel Lazăr – şi 1 de la PNL – Constantin Polexe.

Din partea PP-DD, în acest for a intrat chiar preşedintele filialei, avocatul Marian Fulga. Pentru AAM mai este disponibil un loc, conform algoritmului de reprezentare a partidelor în Consiliu, numai că de aici au plecat două propuneri: una de la PNŢCD şi una de la PDL.

Rămâne ca cele două partide să se pună de acord şi să trimită un singur reprezentant în ATOP. În ceea ce-l priveşte pe Constantin Nicolescu, acesta i-a desemnat, din partea societăţii civile, pe Adrian Popescu (preşedintele unui ONG pentru copiii cu dizabilităţi), Nicolae Corban (din partea sindicatelor, cel care a fost preşedinte al ATOP în mandatul trecut) şi pe generalul în rezervă Ion Dragomir, fost comandant al Garnizoanei Piteşti (care este secretar al ATOP).

Printre altele, ATOP se ocupă şi cu combaterea fenomenului cerşetoriei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3