New Profesional Consult 930 x 122

cara

PARTY PERFECT DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR LA RESTAURANT CARA

De Valentine’s Day la Restaurant Cara din Pitești cuvântul de ordine a fost distracţie.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Într-un spaţiu intim şi elegant, Cara a organizat pentru cei 130 de invitaţi un eveniment deosebit dedicat iubirii, presărat cu momente muzicale, cadouri, flori, inimioare şi nu numai: cafe concert la pian şi la nai susţinut de elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti”, incredibile demonstraţii de dansuri ale profesioniştilor de la Total Dance, o tombolă cu premii haioase şi un concurs de declaraţii de dragoste, organizatorii oferind cuplului câştigător o seară romantică la Hotel Cara.

Şi pentru că dragostea, nu-i așa?, trece prin stomac, tânărul bucătar de la Restaurant Cara, Gabriel Tănăsoiu, le-a pregătit invitaţilor un meniu special. Petrecerea îndrăgostiţilor a fost animată de MC-ul George. Cele trei cupluri câştigătoare ale concursului de fotografii organizat online de Restaurant Cara şi ePiteşti au fost alături de invitaţi şi au sărbătorit până dimineaţă, în acorduri de muzică romantică şi de petrecere.

Citiți și: DELICII DE DIMINEAȚĂ LA CARA CAFFE

Astfel de evenimente vor fi organizate și pe viitor, în aceeaşi atmosferă elegantă şi rafinată oferită de Grupul Cara, în care calitatea şi stilul sunt cuvinte de bază. Restaurant Cara şi Cara Caffe organizează petreceri private și corporate, iar următorul eveniment va fi cel dedicat femeilor frumoase şi puternice din Piteşti: „Be a star… you are a woman!”. Pentru detalii şi rezervări: Loredana Ghenu, assistant manager, număr de telefon 0727.892.302 și adresă de e-mail contact@hotel-cara.ro. (Foto: Restaurant Cara)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3