930 x122 grota rece

    subteran_bascov

    Piteștiul va avea pasaje rutiere subterane!

    Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunţat astăzi că se fac planuri pentru construirea în municipiu a unor pasaje rutiere subterane, care să ajute la fluidizarea traficului. De asemenea, se lucrează şi la proiecte pentru creionarea unor piste pentru biciclişti.

    „Vrem să accesăm fonduri europene pentru aceste proiecte. Sunt zone care se pretează la construirea de pasaje subterane, şi mă refer aici la acele intersecţii unde semaforizarea nu a rezolvat problemele de trafic. Aş putea da şi câteva exemple, respectiv intersecția de la biserica „Sfântul Ilie”, cea de la fostul Renel sau intersecţia dintre străzile „General Cristescu” şi „Republicii”.

    În ceea ce priveşte pistele pentru bicilişti, avem mai multe variante, rămâne să ne decidem care sunt cele mai bune”, a precizat Cornel Ionică.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3