930 x122 grota rece

pasaj

PASAJUL DE LA PODUL VIILOR A FOST DESCHIS – PRIMELE IMAGINI (VIDEO)

În urmă cu puțin timp pasajul de la Podul Viilor din Pitești a fost în premieră deschis circulației rutiere. Mai devreme față de ora anunțată inițial de autorități (13). La această oră traficul pe pasaj nu este aglomerat.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În prealabil, înainte ca traficul să fie deschis, a avut loc recepția la încheierea lucrărilor.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Amintim că pasajul a fost construit cu bani europeni de către firmele Metabet, Zeus și General Trust și că inaugurarea s-a produs cu întârziere față de termenul asumat inițial. Pe parcursul lucrărilor au existat nu puține zile în care circulația rutieră în zonă a fost fie închisă, fie blocată, realitate care a provocat nemulțumire printre șoferi. Pasajul face legătura între străzile Costache Negri și Depozitelor, pe deasupra intersecției de la Podul Viilor, și a fost construit în ideea de a fluidiza traficul rutier de coșmar din zona respectivă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3