930 x122 grota rece

    explozie1

    Patru apartamente devastate de o explozie!

    O explozie violenta s-a produs in acesta seara in jurul orei 19.00 in blocul J9 din cartierul Craiovei. In nurma deflagratiei au fost afectate cel putin patru apartamente de la etajul patru, iar celelalte locuinte din imobil s-au ales cu geamurile sparte. Sursa exploziei se pare ca este o acumulare de gaze care a aparut intr-unul dintre apartamentele de la ultimul etaj, in care se aflau o femeie si copilul acesteia in varsta de cinci ani.

    explozie0

    La fata locului au aparut in scurt timp mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Urgente, ambulanta, impresionante forte de ordine din cadrul DIPIR, Ordine publica, jandarmerie, reprezentanti ai companiei de gaze si electricitate.

    Din fericire nu au existat victime, insa trei persoane surprinse de suflul exploziei au fost transportate la spital cu diferite leziuni si arsuri. Deflagratia a fost atat de puternica incat a smuls din perete pana si usa de la intrare in bloc, de la parter, iar o soferita care se alfa in mers pe strada aflata la cateva zeci de metri de bloc s-a trezit cu geamul masinii spart de schijele proiectate cu o viteza naucitoare.

    explozie2

    In scurta vreme a sosit acolo si o echipa de specialisti printre care si primarul Tudor Pendiuc, care au analizat situatia si au constatat ca structura de rezistenta a blocului nu a fost afectata. Ceilalti locatari nu au fost evacuati, iar echipele de intreventie au ramas in zona pentru a  monitoriza situatia si pentru a-i ajuta pe propietarii locuintelor afectate de explozie.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90