NOR CURIER 930X122

chimice

PATRU ARGEŞENI, CERCETAŢI PENAL PENTRU TRAFIC CU SUBSTANŢE TOXICE

Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Inspectoratului General al Poliţiei Române a coordonat o acţiune la nivel naţional pentru verificarea respectării prevederilor legale de către agenţii economici înregistraţi sau autorizaţi să facă operaţiuni cu produse de protecţie a plantelor.

Citiți și: SUBSTANŢE PERICULOASE ÎN ARGEŞ

Cu această ocazie, poliţiştii au surprins în flagrant delict în parcarea unui magazin din Piteşti patru bărbaţi din judeţul Argeş în timp ce încercau să îi vândă unei persoane 380 de litri de substanţe chimice de protecţie a plantelor pentru care nu aveau documente justificative.

Produsele, susceptibile a fi contrafăcute, au fost ridicate de poliţişti în vederea expertizării, iar pe numele celor patru s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru trafic de produse sau substanţe toxice.

Citiți și: DEȘEURILE TOXICE DIN CÂMPULUNG, GREU DE „UCIS”

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 45.600 de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3