New Profesional Consult 930 x 122

blocul_coremi

Pavel de la Coremi isi umfla muschii in fata Primariei

Blocul Coremi din zona petrochimiei este acum un motiv de cearta intre administratorii sai si municipalitate. Reclamatiile privind diverse nereguli care s-ar petrece aici au ajuns la urechile edililor, asa ca acestia planuiesc sa treaca blocul din nou in administrarea municipalitatii. Imobilul ar putea fi trecut din administrarea Fundatiei „Comunitatea Etniei Romilor” Pitesti in cea a Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, iar recent a avut loc un raid in toata regula al autoritatilor in zona. Nicolae Pavel, liderul Fundatiei mentionate, nu pare impresionat de desfasurarea de forte a autoritatilor, tinand sa precizeze ca activitatea la Coremi se desfasoara in conditii normale.

Blocul a fost trecut la Fundatia mentionata pentru ca romii sa aiba un imobil de locuinte sociale. Sesizarile primite la Primarie arata ca locuintele s-ar acorda in mod discretionar, ca ar avea loc des scandaluri, ca unii locatari ar fi dati afara abuziv. Nicolae Pavel neaga aceste acuzatii, ba chiar are o usoara pozitie de forta in raport cu Primaria.

„Vin cei de la Primarie ca niste zmei aici, dar noi ne vedem de treaba. Nu stiu de unde e senzatia ca noi am adaposti infractori, criminali in serie pe aici! Nu stiu ce se urmareste, dar vor sa arate, probabil, ca sunt smecheri. Dar nu au dreptul sa faca niciun contract aici, ci doar Comunitatea Etniei Romilor. Blocul e la noi pentru 30 de ani, nu au ce sa ne faca. Noi ne vedem pasnici de treburile noastre, am investit peste 5 miliarde de lei vechi in imobil, e de 3 stele cel putin, asa ca nu vad rostul ultimelor actiuni”, ne-a declarat Pavel.

Exista insa informatii ca totul a pornit in momentul in care, pentru a contracara mitingul de sustinere pentru presedintele PSD Arges Constantin Nicolescu la sediul filialei, PDL Arges a organizat o contra-actiune. Contra-actiune la care au participat si romi, iar unele informatii avansau ipoteza ca echipe de romi coordonate chiar de Nicolae Pavel erau gata sa intervina in cazul unor conflicte pentru a potenta, astfel, efectul manevrelor PDL.

Aparau, chipurile, sediul PDL de „furia” social-democrata. Din fericire, totul s-a mentinut sub control, dar iata ca politele se mai si platesc…

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90