New Profesional Consult 930 x 122

    aurelian_pavelescu

    Pavelescu ar putea candida in Arges

    PDL a obţinut un rezultat neaşteptat de bun la alegerile locale, candidând în formula „Alianţa pentru Argeş şi Muscel”, împreună cu PNŢCD. Ţărăniştii pretind acum locuri pentru Parlament în cadrul noii alianţe numită Mişcarea de Centru Dreapta care abia s-a format şi în care mai intră şi Noua Republică şi structura politică a lui Mihai Răzvan Ungureanu, plus PDL.

     

    Surse din cadrul PDL ne-au dezvăluit că din partea PNŢCD ar urma să candideze în Argeş chiar preşedintele la nivel naţional al acestei formaţiuni politice, Aurelian Pavelescu (nepot al liderului sindical Nicolae Corban de la Alprom!), nefiind exclusă nici candidatura pe unul din colegii a unuia din actualii consilieri judeţeni ai PNŢCD (Iulian Prunaru sau Mihai Cocaină).

    Mircea Andrei, liderul PDL, se zvoneşte că va candida fie la Câmpulung, fie la Piteşti, în vreme ce în colegiul pentru Camera Deputaţilor din Prundu va candida Cătălin Teodorescu (prim-vicepreşedinte al PDL Argeş).

    Pentru fostul inspector şcolar Gabriel Bratu (tot prim-vicepreşedinte) se pare că s-a pregătit colegiul Ştefăneşti, iar Ştefan Lăzăroiu va candida la Curtea de Argeş.

    În sud, la Costeşti, va candida actualul deputat Sorin Pandele, iar la Câmpulung va candida pentru Camera Deputaţilor Dorin Falcă, fost şef al Finanţelor Publice. În fine, Narcis Godeanu va candida pentru colegiul din Topoloveni pentru Camera Deputaţilor. Încă sunt discuţii pentru celelalte candidaturi.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90