930×122 CAPRA 5

vot2

PDL: Referendum şi alegeri locale

PDL a vrut alegeri comasate, dar Curtea Constituţională a decis să respinsă această propunere. Principalul partid de guvernământ nu se lasă şi, mai nou, propune organizarea unui referendum odată cu alegerile locale din 10 iunie 2012.

Astfel, argesenii ar urma sa fie chemati la urne si pentru a-si alege primarii, consilierii şi şeful Consiliului Judeţean, dar şi pentru a se pronunţa cu privire la revizuirea Constitutiei.

PDL propune ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa aiba loc simultan cu alegerile locale, adica pe 10 iunie, astfel incat alegerile parlamentare din toamna sa fie organizate conform noii legi fundamentale, a declarat, luni, Emil Boc, care a facut apel la opozitie sa revina in Parlament in acest scop.

„Este nevoie de votul a doua treimi din parlamentari pentru revizuirea Constitutiei. Din acest moment opozitia are invitatia deschisa pentrui a-si relua activitatea si pentru a pune in acord text constitutiei cu vointa cetatenilor,” a declarat liderul PDL, Emil Boc.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90