930 x122 grota rece

masini

PE „ARMAND CĂLINESCU” E JALE PENTRU PIETONI! INVAZIE DE MAȘINI PE TROTUARE!

Piteștiul este orașul nimănui, aproape o junglă și din punct de vedere rutier. Autoritățile, plătite din banii contribuabilului ca să-și facă datoria, iar nu ca să doarmă pe ele, sunt, în nu puține cazuri, ca și inexistente. Este o realitate de care profită nesimțiții.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astăzi, la prânz, pe strada „Armand Călinescu”, dincolo de Colegiul Național „I.C. Brătianu” și până spre fostul sediu al lui FC Argeș, de o parte și de alta trotuarele erau ocupate de autoturisme. Lipsa de bun simț a unora dintre șoferii respectivi este atât de intensă încât și-au lăsat mașinile chiar în dreptul unor panouri rutiere care indică limpede că parcarea e interzisă.

Prin urmare, în zona cu pricina pietonului, generic vorbind, i s-a luat dreptul de a mai merge pe trotuar! Situația este cu atât mai revoltătoare cu cât unei mămici cu bebeluș în cărucior i-ar fi imposibil să se descurce altfel decât intrând pe carosabil.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90