Donaris 930 x 122

cartare

Pe bicicletă, după gunoaie!

Echipele de voluntari care lucrează în cadrul proiectului „Let’s Do It, Romania!” (o amplă campanie de ecologizare) vor începe mâine, 7 septembrie, noi acţiuni de cartare a zonelor cu gunoaie. Evenimentul se va desfășura sub genericul „Let’s bike it!”.

Voluntarii apelează la biciclete pentru a se deplasa, de aici şi numele acţiunii. Scopul manifestării este acela de a idetifica mormanele de gunoi din jurul Piteştiului.

Campanii similare vor fi derulate şi pe 14 şi 21 septembrie, cu începere de la ora 9, punctul de plecare fiind în apropierea Palatului Copiilor, din parcul Trivale. Pe 28 septembrie, mormanele de gunoi identificate vor fi îndepărtate de către voluntarii care vor participa la „Let’s Do It, Romania”.

Cei care merg frecvent cu bicicleta sau cei care sunt dornici să ajute pot raporta mormanele de gunoi folosind aplicaţia pentru mobile Trashout www.trashout.me (iPhone, Android și Windows).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90