NOR CURIER 930X122

bacalaureat

Pe cine crezi că a trimis în locul lui la BAC? Ambii sunt acum cercetaţi de Poliţie!

La cea de-a doua probă de bacalaureat, susţinută astăzi, s-a lăsat cu cercetări la Poliţie, eliminaţi din sala de examen şi, cel mai probabil, cu dosare penale, după cum ne-a precizat inspectorul şcolar general al județului Argeș, Florin Gardin.

Trei elevi au fost eliminaţi din sala de examen pentru că au încercat să copieze. Nimic nou până aici, având în vedere că la fiecare probă există cel puţin un candidat care încearcă să copieze cu ajutorul unui telefon mobil ori a unei fițuici. De data aceasta, incredibil este că un bărbat a încercat să îl înlocuiască pe vecinul său în sala de examen, pentru a da testarea în locul lui!

Florin Gardin ne-a explicat că Dragoş Pâslaru, în vârstă de 36 de ani, care a învăţat la Liceul de Mediu, trebuia să susţină astăzi, la centrul de examinare de la Colegiul „Alexandru Odobescu” din Pitești, proba scrisă la matematică, nereuşind admiterea în prima sesiune. În locul său în examen a intrat, însă, vecinul lui din Berevoeşti, Florea Gheorghe, în vârstă de 31 de ani! Se pare că cei doi seamănă foarte bine, deşi există o diferenţă de 5 ani între ei. Inspectorul şcolar general ne-a precizat că cei doi se află la Poliţie, că sunt cercetaţi şi că, cel mai probabil, se vor alege cu dosare penale.

Dacă seamănă atât de bine, probabil vă întrebați cum de a fost depistată toată tărășenia. Ei bine, se pare că un poliţist a primit informaţia, ulterior descoperindu-se că adevăratul candidat stătea în curtea liceului şi îi dicta prin telefon înlocuitorului său ce să scrie!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90