930 x122 grota rece

flori

Pe floraresele din Pitesti le doare in cot de boicotul lui Basescu

La nivel naţional a fost lansată o campanie de boicotare a produselor olandeze, ca reacţie la decizia olandezilor de a se opune aderării României la zona Schengen. Campania a fost iniatiata de preşedintele Traian Băsescu, dar se pare că florăresele din Piteşti nu ţin cont de acest lucru.

În special florile reprezintă un produs pe care se insistă mult să nu mai fie luate din Ţara Lalalelor. Comercianţii de flori din Piteşti nu ţin însă cont de astfel de recomandări.

Ei apelează tot la importatori care aduc flori din Olanda.

„Ce legătură are Schengen cu noi! Noi trebuie să trăim din ceva, iar olandezii sunt experţi când vine vorba de flori. Trebuie să aducem flori de undeva, căci în ţară nu sunt mulţi cei care sunt producători”, ne-a declarat Maria V., 57 de ani, care vinde flori în pasajul de la Mobilux de mai bine de 7 ani.

Mai mult decât atât, administraţia locală din Piteşti are o bună relaţie de cooperare cu un oraş din Olanda, Tynaarlo, aşa că mai mulţi delegaţi olandezi vor fi invitaţi să participe la ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90