EcoMoto 930×122

biciclist

PE ȘOSELE, CA LA NEBUNI: UN BICICLIST BĂUT A INTRAT ÎNTR-O MOTOCICLETĂ

Inconștiența și prostia fac ravagii pe șoselele din Argeș. Viteza mare, depășirile alandala, șofatul sub influența băuturilor alcoolice, neatenția, teribilismul sau traversarea drumului prin loc nepermis sunt cauze ale numărului mare de accidente rutiere care au loc zilnic în județul nostru.

Citiți și: Argeș. Accident! Impact între un autoturism și o motocicletă

Un alt eveniment rutier s-a produs pe un drum pe raza comunei Lerești. Au fost implicați un biciclist și un motociclist. În vârstă de 60 de ani, biciclistul, care circula pe marginea părții carosabile din direcția Câmpulung Muscel către cabana Voina, nu s-a asigurat când a făcut virajul la stânga. I-ar fi fost și greu: potrivit Biroului Rutier Câmpulung, era băut. Biciclistul a intrat într-o motocicletă, condusă regulamentar de un tânăr de 20 de ani. Din fericire, motociclistul nu avea viteză mare, iar biciclistul iresponsabil, ca să nu-i spunem altfel, a scăpat doar cu răni ușoare.

Cei doi locuiesc în aceeași comună, Lerești. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Viață distrusă mult prea devreme! Tineri morți în accident de motocicletă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90