NOR CURIER 930X122

    frig

    Pe urmele persoanelor fără adăpost

    Două persoane şi-au pierdut viaţa în Argeş din cauza gerului, iar perioada cu temperaturi scăzute continuă. Pentru a veni în sprijinul persoanelor fără un acoperiş deasupra capului, autorităţile locale din Piteşti au decis să ia măsuri, punând la dispoziţia acestora două adăposturi.

    Mai mult, angajaţii municipalităţii – inclusiv poliţiştii locali – vor aborda pe stradă persoanele fără adăpost pentru a le îndruma către camerele sigure pe care municipalitatea le pune acum la dispoziţie. Temperaturile exterioare au coborât la Piteşti şi spre minus 15 grade Celsius.

    La nivelul municipiului Piteşti vor fi deschise în permanenţă, 24 de ore din 24 două adăposturi pentru persoanele fără adăpost pe toată durata avertizărilor meteorologice care vizează răcirea accentuată a vremii.

    Este vorba de adăpostul de noapte ,,Speranţa,, situat în cartierul Găvana III la parterul blocului M5a (nr. Tel.: 0248/282.000 sau 0736/701141) şi de adăpostul de noapte situat în  cadrul căminului din incinta Colegiului Tehnic ,,Constantin D. Neniţescu,, etaj 3.

    În această lună va fi pus în funcţiune un nou adăpost de urgenţă în zona Nord.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90