930 x122 grota rece

pefoc.ro

PEFOC.RO: SECRETUL UNUI ȘEMINEU DE-O VIAȚĂ

Pefoc.ro: secretul unui șemineu de-o viață. Focarul sau inima șemineului este ceea ce face flacăra să arate perfect și să fie ușor de întreținut. De aceea e important să știi că focarul este primul lucru la care trebuie să te gândești atunci când ai hotărât că vrei un șemineu.

Citiți și: BIO ȘEMINEU PENTRU UN LIVING MODERN

Șemineul este un element de confort care poate transforma atmosfera unui living și tot mai mulți dintre cei care au posibilitatea să construiască o casă se gândesc să introducă acest element în arhitectura noii lor locuințe. Dar mulți sunt și cei care încearcă să introducă un șemineu în decorul deja existent al casei și să îl facă să se încadreze cât mai bine.

Pentru a monta corect un semineu pe lemne, se recomandă să apelezi la un personal specializat, fie că e vorba de montarea coșului de fum, fie de racordarea acestuia la focarul ales sau de realizarea canalelor de distribuție a aerului cald, dar și la finisarea șemineului ales.

Și pentru că am optat să vorbim despre focare de șemineu, este important să știi de la început că pentru ca un focar să reziste în timp el trebuie să fie fabricat din fontă sau oțel cu grosime mare. Importantă este și ușa termorezistentă, iar unele modele de focar sunt căptușite cu șamotă, materialul consumabil care determină un randament mai bun.

Chiar dacă la prima vedere pare a fi foarte simplu să ne alegem un şemineu, acest lucru necesită timp şi trebuie să ţinem cont de sfaturile specialiştilor în domeniu.

Și pentru că respectă dorințele clientului și lucrează pentru a furniza produse de calitate, echipa Pefoc.ro le oferă consultanță gratuită clienților, atât înainte, cât și după montarea șemineului. Activitatea principală a celor de la Pefoc.ro constă în producerea, montarea și comercializarea de șeminee de cea mai bună calitate. Și pentru că totul este într-o continuă schimbare și modernizare, iar clienții vin cu preferințe din ce în ce mai sofisticate, Pefoc.ro a reușit de fiecare dată să se plieze pe nevoile clienților, pe dorințele lor și a fost mereu în cunoștință de cauză cu toate tendințele pieței, reușind să structureze firma în funcție de acestea, dar și de așteptările oamenilor.

Un montaj cu metode primitive și materiale slabe poate altera inclusiv sănătatea beneficiarilor, din cauza inhalării particulelor de vată de sticlă folosită la izolat – metodă contraindicată de specialiștii de la Pefoc.

Funcționarea în sigurață a unui șemineu depinde de mai mulți factori. Primul ar fi alegerea focarului: după cum am mai spus, un focar eficient, sigur şi bine construit reprezintă baza unei funcţionari corecte. În al doilea rând, trebuie făcută cu maximă atenţie corelarea între tipologia focarului şi cea a coşului de fum, astfel încât calculaţia acestuia să fie realizată corect şi fără compromisuri, iar în al treilea rând e important să se înţeleagă că nu există un „şemineu bun pentru toţi”, astfel încât oricare dintre ele se personalizează în funcţie de locul de amplasare, de poziţia faţă de coşul de fum, de tipo-dimensiunea casei și de rolul termic şi estetic dorit de fiecare.

Acum că ai aflat cine îți poate garanta calitate și o construcție de șemineu reușită, de care te vei bucura pe viață alături de familia ta, mai rămâne doar să apelezi la serviciile echipei PeFoc.ro, care pune accent pe respectarea clientului și a tuturor condițiilor necesare pentru ca șemineul tău să fie exact așa cum ți-ai dorit.

Poți alege din gama largă de produse, de la șemineele clasice, la șeminee cu bioetanol, semineu centrala, șeminee elctrice, coșuri de fum profesionale sau diverse accesorii necesare pentru o soba lemne demnă de garanția Pefoc.

Cu o experiență de 17 ani, Pefoc.ro, magazin specializat în materie de șeminee, oferă constant calitate, căldură și confort, la un preț unic în România. Tu doar pui PEFOC, iar ei fac absolut tot!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3