930 x122 grota rece

Arges

PENALI ÎN TREN! „NAȘII” RISCĂ PUȘCĂRIA

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Argeş și jandarmii argeșeni au făcut ieri controale în Staţia CFR Piteşti Sud, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean.

Citiți și: Pompieri, jandarmi și polițiști, cu toate forțele în Trivale, lângă Grotă

Au fost găsite 14 persoane care au călătorit cu trenul pe ruta Bucureşti – Piteşti fără bilet sau abonament. Popular spus, au călătorit cu „nașul”. Călătorii frauduloși au primit amenzi.

Mai grav, potrivit sursei citate, doi angajați de la CFR s-au ales cu dosar de cercetare penală pentru că în tren nu li s-au eliberat bilete de taxare călătorilor respectivi. Este vorba de șeful de tren, în vârstă de 49 de ani din comuna Stâlpeni, și de un conductor de tren, o femeie de 39 de ani, din Curtea de Argeș. Dosarul deschis de polițiști este pentru abuz în serviciu, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la 2 la 7 ani. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Operațiune-mamut în țară: 169 de percheziții! Descinderi și în Argeș!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90