930X122 MAIA

Arges

PENALI ÎN TREN! „NAȘII” RISCĂ PUȘCĂRIA

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Argeş și jandarmii argeșeni au făcut ieri controale în Staţia CFR Piteşti Sud, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Au fost găsite 14 persoane care au călătorit cu trenul pe ruta Bucureşti – Piteşti fără bilet sau abonament. Popular spus, au călătorit cu „nașul”. Călătorii frauduloși au primit amenzi.

Mai grav, potrivit sursei citate, doi angajați de la CFR s-au ales cu dosar de cercetare penală pentru că în tren nu li s-au eliberat bilete de taxare călătorilor respectivi. Este vorba de șeful de tren, în vârstă de 49 de ani din comuna Stâlpeni, și de un conductor de tren, o femeie de 39 de ani, din Curtea de Argeș. Dosarul deschis de polițiști este pentru abuz în serviciu, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la 2 la 7 ani. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3