EcoMoto 930×122

    pendiuc_ganditor02

    Pendiuc, 20 de ani la Primarie

    Pe 1 martie 1992, Tudor Pendiuc depunea pentru prima data juramantul de primar al municipiului Pitesti. Acum se afla la finalul celui de-al 5-lea mandat consecutiv de edil al Pitestiului si nu da semne ca s-ar opri aici. Implinirea a 20 de ani in fruntea administratiei pitestene va fi marcata pe 1 martie 2012 in sala de sedinte a Consiliului Local prin lansarea unei carti.

     

    Primarul Pendiuc a declarat ca a avut mari emotii cand a depus pentru prima data juramantul de primar al Pitestiului, aducandu-si aminte si de momentele dificile sau, din contra, placute, care i-au marcat mandatele. Considera ca tot ce s-a facut in Pitesti este rodul muncii unei echipe si nu se poate vorbi decat de realizari ale pitestenilor.

    In ceea ce priveste o noua candidatura, Pendiuc a spus ca va lua o decizie doar dupa ce va afla data la care vor avea loc alegerile si dupa ce va vedea textul de lege care reglemeneteaza scrutinul electoral din iunie 2012. In sondaje recente de opinie, Pendiuc se bucura de o cota de incredere din partea cetatenilor de 83%, iar la intentii de vot depaseste 75%.

    Primarul a primit o scrisoare de felicitare si de la principele Radu de Romania, cel care i-a transmis si o efigie a Casei Regale. Principele ar fi vrut sa fie prezent la Pitesti, dar nu a putut din cauza starii de sanatate a sotiei sale, principesa Margareta.

    La ora 12, la Primaria Pitesti va avea loc lansarea unei carti cu date privind cei 20 de ani de mandat ai primarului, dar si cu mesaje ale unor oficialitati, rude, apropiati sau simpli cetateni.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90