930X122 MAIA

2011AniversarePendiuc158

Pendiuc a fost umplut de flori de ziua lui

Lume multă, multe telefoane şi sute de mesaje, agitaţie cât curprinde, cam aşa s-a derulat ziua de ieri pentru primarul Tudor Pendiuc. La împlinirea celor 57 de ani, primarul Piteştiului şi-a serbat ziua la Casa Căsătoriilor, împreună cu prietenii şi angajaţii instituţiei.

Înainte de petrecere au venit şi preşedintele CJ Argeş Constantin Nicolescu şi vicele Florin Tecău- care ulterior au plecat pe teren în deplasările din comune- şi Codrin Ştefănescu, care i-a oferit două cărţi şi un album de muzică. Vicepreşedintele Simona Bucura Oprescu şi-a petrecut deasemenea o perioadă la masa festivă. Au fost prezenţi şi o serie de oameni de afaceri. Între timp, telefoanele sunau încontinuu. Rând pe rând, cadourile se adunau.

Familia sa, doamna Pendiuc, şi fetele, au venit, ca de obicei, la petrecere, de astă dată Ema venind şi cu soţul său.

„Îi urez multă sănătate, să-şi realizeze tot ce şi-a propus, Dumnezeu să-i dea posibilitatea să realizeze pentru noi, piteştenii, tot ce e mai bine, să fie alături de noi cît mai mult timp, de mine, de fete şi de ginerele nostru. Astăzi, sunteţi toţi în această formulă, după-amiază vom petrece împreună. I-am dăruit un buchet de trandafiri, pentru că sunt şi florile mele preferate, dar şi ale lui”, a precizat Gabriela Pendiuc.

„În primul rînd îi dorim sănătate, fără doar şi poate, putere de muncă şi să se bucure mai mult decît a făcut-o pînă acum de fiecare moment special din viaţa lui. Anul ăsta au fost din plin şi cred că mai urmează. I-am pregătit deja un cadou surpriză, i l-am şi dat astăzi, acela a fost albumul de nuntă, pe care l-am ţinut ascuns două luni”, ne-a declarat şi Ema Pendiuc.

Poate pentru că Piteştiul a devenit cunoscut peste tot în ţară şi în lume drept oraşul lalalelor, dar şi pentru că mereu a promovat florile, Pendiuc a primit o mulţime de…ce altceva dacă nu tot flori.

Biroul său, păzit de Carmen Neacşu, cea care a asigurat o prezenţă la primărie pe timpul petrecerii, s-a umplut la propriu de zeci de aranjamente de flori. Printre ele şi alte cadouri, precum mingi de la echipele de baschet, volei, rugby şi nou-înfiinţata echipă ed fotbal.

„Ca-n totdeauna la zile importante, îmi doresc să fiu sănătos, cît mai liniştit şi evident, să am bucurii cît mai multe. Vom petrece cu colegii, aşa mă simt bine, iar după-amiază cu familia, cu rudele foarte apropiate, facem un grătar, iar mîine (n.r., astăzi) împreună cu familia mergem la Balş, locul unde m-am născut, unde am copilărit şi unde mi-am petrecut unii dintre cei mai frumoşi ani”, ne-a spus Tudor Pendiuc printre…oaspeţi.

2011AniversarePendiuc0302011AniversarePendiuc0922011AniversarePendiuc198

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3